Спортивний одяг
|
|
A_V | Дата: Четвер, 30.04.2009, 11:12 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Всім, кому потрібні спортивний одяг та взуття, рекомендую заглянути в дисконт-центр Adidas. Магазин знаходиться на другому поверсі ТЦ "Велика кишеня". В асортименті - дитяче, жіноче та чоловіче спортивне взуття та одяг. Є, щоправда, деякі особливості... По-перше, якщо ви там побачите якісь класні кросівки - не обов'язково будуть вашого розміру По-друге, товар часто буває в одиничних екземплярах. По-третє, значну знижку має, зазвичай, одяг та взуття великих розмірів. Так що, у кого лапа 46-го розміри - велкам. Що таке дисконт-центр - думаю пояснювати не треба. Товар тут тільки Адідас, тільки новий і тільки оригінальний. Але з колекції "на вчора". Тобто, те, що не було допродано в "Адідасі" в ТЦ "Арсен" за осінь-зиму поступає в дисконт-центр і допродується із знижкою (інколи дуже значною).
|
|
| |
Knopa | Дата: Четвер, 30.04.2009, 18:05 | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
Група: Користувачі
| Так-так! І мй чоловік дуже полюбляє цей центр Я думала він маленький, а насправді досить великий і вибір речей там більше, ніж, наприклад, в "Адідасі", що знаходить в Арсені ...
|
|
| |
jordik | Дата: Четвер, 30.04.2009, 21:41 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| ага, в адідасі в арсені цієї зими продавали шапочки зимові. ті ж шапочки в дмсконт-центрі були в 3 рази дешевші в той же час.))))зараз в дисконт-адідасі є класні купальники, я собі вже придбала синенький такий. ціна ,думаю, нижча за базарні і всі інші. рекомендую!!!!скоро літо...
|
|
| |
Knopa | Дата: П'ятниця, 01.05.2009, 19:08 | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| А ми десь місяць тому придбали малій шапочки для плавання (силіконові) - всього по 6 грн. за шт.! Навіть в спортивних магазинах таких цін нема! Буде щось цікаве - повідомим!
|
|
| |