Головна | Реєстрація | Вхід | RSS П'ятниця, 18.07.2025, 18:30

Сторiнка

молодої мами

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Спортивний одяг
A_VДата: Четвер, 30.04.2009, 11:12 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Адміністратори
Репутація: 1
Статус: Offline
Всім, кому потрібні спортивний одяг та взуття, рекомендую заглянути в дисконт-центр Adidas. Магазин знаходиться на другому поверсі ТЦ "Велика кишеня". В асортименті - дитяче, жіноче та чоловіче спортивне взуття та одяг. Є, щоправда, деякі особливості...
По-перше, якщо ви там побачите якісь класні кросівки - не обов'язково будуть вашого розміру sad
По-друге, товар часто буває в одиничних екземплярах.
По-третє, значну знижку має, зазвичай, одяг та взуття великих розмірів. Так що, у кого лапа 46-го розміри - велкам. biggrin
Що таке дисконт-центр - думаю пояснювати не треба. Товар тут тільки Адідас, тільки новий і тільки оригінальний. Але з колекції "на вчора". Тобто, те, що не було допродано в "Адідасі" в ТЦ "Арсен" за осінь-зиму поступає в дисконт-центр і допродується із знижкою (інколи дуже значною).

KnopaДата: Четвер, 30.04.2009, 18:05 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Так-так! І мй чоловік дуже полюбляє цей центр love Я думала він маленький, а насправді досить великий і вибір речей там більше, ніж, наприклад, в "Адідасі", що знаходить в Арсені ...

jordikДата: Четвер, 30.04.2009, 21:41 | Повідомлення # 3
Рядовий
Репутація: 2
ага, в адідасі в арсені цієї зими продавали шапочки зимові. ті ж шапочки в дмсконт-центрі були в 3 рази дешевші в той же час.))))зараз в дисконт-адідасі є класні купальники, я собі вже придбала синенький такий. ціна ,думаю, нижча за базарні і всі інші. рекомендую!!!!скоро літо...

KnopaДата: П'ятниця, 01.05.2009, 19:08 | Повідомлення # 4
Рядовий
А ми десь місяць тому придбали малій шапочки для плавання (силіконові) - всього по 6 грн. за шт.! Навіть в спортивних магазинах таких цін нема! Буде щось цікаве - повідомим!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright A_V © 2025