Головна | Реєстрація | Вхід | RSS Понеділок, 21.07.2025, 10:52

Сторiнка

молодої мами

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
техніка Браун рулить!!!
jordikДата: П'ятниця, 01.05.2009, 00:23 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 2
Статус: Offline
є щасливою власницею кількох девайсів фірми BRAUN - німці молодці!!!перед покупкою пароварки перерила купу інфи з відгуками - про браун жодного негативу. так що, якщо надумаєте брати пароварку чи кухонний комайн, сміливо беріть браун. до речі, про пароварку: крім всіх відомих плюсів цієї диво-штуки, двох піддонів більш, ніж достатньо. не ведіться на велику кількість чаш у речах без імені.

KnopaДата: П'ятниця, 01.05.2009, 19:03 | Повідомлення # 2
Рядовий
Репутація: 1
Повністю підтримую!... Маю кухонний комбайн BRAUN K 700 - задоволена на всі 100%. Перемелює все, робить деруни, сок, цитрусові, місить тісто, взбиває крем, коктейлі тощо... Головне, щоб стояв зверху і не ховався в шафу, тоді будете користуватися кожен день!

ХристусяДата: Субота, 02.05.2009, 10:03 | Повідомлення # 3
Рядовий
У мене теж комбайн BRAUN, справды хороша і дуже потрібна річ. Я задоволена всіма його функціями крім функції соковижималки.Соковижималку варто купувати окремо.

jordikДата: Субота, 02.05.2009, 20:11 | Повідомлення # 4
Рядовий
Христино, а що ти там вижимаєш, що сокоижималка не влаштовує? якщо гроші з чоловіка, то вона не годиться. сама пробувала))))
вважаю, що в нас не настільки дешеві хврухти і овочі, щоб з них щожня сік чавити. ми не в італії. навіть яблука, і за ті правлять як за рідну маму.

Повідомлення відредагував jordik - Субота, 02.05.2009, 20:11

ХристусяДата: Понеділок, 04.05.2009, 00:31 | Повідомлення # 5
Рядовий
В мене, Йордасю, яблука в селі в бабці на яблунях ростуть, а морква не така вже й дорога! Краще кожного дня тиснути сік з яблук і моркви (я не кажу про заморські апельсини і банани), ніж давати дітям магазинні соки! Комбайн для цієї справи не дуже зручний, тому й думаю як витиснути гроші з чоловіка на хорошу соковижималку.

jordikДата: Понеділок, 04.05.2009, 10:22 | Повідомлення # 6
Рядовий
о, ну раз яблука ростуть, то добре- ми купуємо і мені зовсім не по приколу давит з них сік, краще так з"їсти.а що тебе не влаштовує в соковижималці? може і я захочу соковижималку?)))...

ХристусяДата: Понеділок, 04.05.2009, 11:52 | Повідомлення # 7
Рядовий
У мене BRAUN COMBIMAX 700, коли тиснеш сік , то ним страшенно трясе, щоб натиснути 750 грам соку треба хоча б два рази почистити насадку від м'якоті, інакше він так гудить і трясеться. що здається. що взлетить, причому інші функції виконує нормально і не є старий. А от у соковижималці для м'якоті окрема чаша, тому забираєш м'якоть вже вкінці ( а не три рази, розбираючи комбайн), натиснувши стільки соку, скільки потрібно.Щодо яблук, то в жовтні подарую торбу екологічно чистих яблук для твоїх карапузів. бо зараз вже нема.
А ,може, в тебе якась краща і новіша модель комбайна?

jordikДата: Понеділок, 04.05.2009, 17:04 | Повідомлення # 8
Рядовий
nf мене теж комбімакс 700, але я щось слабо пригадую чи він трясеться. вроді не дужетрясся. а ти впевнена, що інші соковижималки не трясуться? з чим опрівнювала. а стосовно м"якоті, то вона в меене норовила потрапити в сік.

ХристусяДата: Понеділок, 04.05.2009, 18:06 | Повідомлення # 9
Рядовий
Щось ніхто не перериває нашу з тобою дискусію... Тут би знадобилась думка когось третього стосовно трясеться не трясеться. Попробуй сьгодні потиснути сік і тоді завтра напишеш.За соковижималки не впевнена чи трясуться ,може,хтось скаже?

KnopaДата: Вівторок, 05.05.2009, 22:44 | Повідомлення # 10
Рядовий
Та-а-ак! Втикаюсь у вашу дискусію... tongue У мене тоже соковитискач трясе, але інколи маю на нього управу ... Просто розбираю насадку на сік і терку (та, яка зі стержнем) повертаю на одну (або дві) третину оберту і тоді його не трясе ... Спробуйте ...

julyДата: Середа, 06.05.2009, 16:20 | Повідомлення # 11
Рядовий
Репутація: 0
Привіт,дівчата! Підтримую ваше захоплення технікою BRAUN, але в мене є зауваження до соковижималки цієї фірми: ВОНА ДОСИТЬ СЛАБО ВИЧАВЛЮЄ СІК, відходи при цьому дуже вологі. Так що тим, хто збирається купувати окрему соковижималку, BRAUN не раджу. wink

Додано (06.05.2009, 16:20)
---------------------------------------------
До речі, jordik, наскільки смачною є їжа, приготована в пароварці ? Що, наприклад, ти готуєш?

NikaДата: Середа, 06.05.2009, 18:32 | Повідомлення # 12
Рядовий
Привіт всім, hello я також хочу придбати пароварку, підскажіть будь-ласка хто має, яку краще купувати і які страви у ній приготовлені , є смачними up

jordikДата: Понеділок, 11.05.2009, 20:51 | Повідомлення # 13
Рядовий
у мене парроварка браун. на 2 чаші. ддууууже задоволена претензій не маю. читала на різних форумах про пароварки, то про браун- тільки позитив, а по інші типу клатронік, мулінекс ітд- не дуже. тобто: витікає вода, треба доливати ітд. стосовно страв на пару, то я, як правило , готую м"Ясо і овочі. з води виходять чудові бульйони.А ЯКА СМАЧНЮЩА ЧЕВОНА РИБА В ПАРОВАРЦІ!!!НЯМ-НЯМ!!! купую кілька стейків(вони, холєра, дорогі)збризкую лимоном, солю, трохи перчу , сиплю травою і на 25 хвилин. красота!!до речі, пароварку купували в метро- там побутова техніка найдешевша. отаке

ХристусяДата: Понеділок, 11.05.2009, 22:19 | Повідомлення # 14
Рядовий
А я в пароварці готую котлети, а також виходять смачні сирники. От тільки діти всеодно більше люблять котлети смажені.

adambuzzz95Дата: Вівторок, 28.02.2023, 16:13 | Повідомлення # 15
Рядовий
солодкі вареники в пароварці виходять просто смачнющі

Anex

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: