Головна | Реєстрація | Вхід | RSS Вівторок, 15.07.2025, 08:46

Сторiнка

молодої мами

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Їдемо на море
julyДата: Середа, 06.05.2009, 16:24 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто планує цього літа відпочити в теплих краях з дітками? Які є ідеї цікавого і доступного відпочинку?

NikaДата: Середа, 06.05.2009, 19:35 | Повідомлення # 2
Рядовий
Ми плануємо цього року з.їздити відпочити, у мене дівчинка 4 рочки, звичайно виберем нашу рідну - Україну, ще не готова тягнути дитину закордон. Минулого літа відпочивали в Одеській обл. Кароліно-бугас, я задоволена biggrin

snakewifeДата: Четвер, 07.05.2009, 14:33 | Повідомлення # 3
Рядовий
На море трохи далеко їхати - малого інколи укачує в машині, а про поїзд мова навіть не йде - минулого літа їхали в Донецьк, півтори доби в поїзді, я собі пообіцяла, що більше з таким малим не поїду так далеко в таку спеку - це при цьому, що ми взяли ціле купе на 2 дорослих і одного малюка. Є прекрасна альтернатива - озеро Світязь, водичка чистенька, мілко, якраз всі умови для малюків. Їхати до 400 км - 3-4 години і вже на місці. От тільки морського повітря не вистачає!!! Але все одно альтернатива чудова, особливо навіть для уікенду, можна не брати відпустки, як на море.

julyДата: Четвер, 07.05.2009, 22:30 | Повідомлення # 4
Рядовий
Ми декілька років назад відпочивали на Світязі - нам дуже сподобалось, але потрібно вгадати з погодою. Жили ми в приватному секторі, а харчувалися в санаторії "Лісова пісня " неподалік. Тоді ціни були смішні, а зараз, кажуть, набагато дорожче. Snakewife, може маєш якісь адресочки або телефони на Шацьких озерах? Адже завжди краще їхати на замовлене місце.

snakewifeДата: Вівторок, 12.05.2009, 00:36 | Повідомлення # 5
Рядовий
На жаль тут я сама не можу нічм допомогти. Ми відпочивали на Гряді на базі однієї страхової компанії, але й туди попали тільки завдяки особистим знайомствам. Одного разу поїхали навмання, то ледве знайшли в приватному секторі де зупиитнитись, але я недолюблюю приватний сектор. Тому варто поритись в інеті, і, мабуть, можна знайти якісь позитивні відгуки про хороші місця.

KnopaДата: Понеділок, 25.05.2009, 20:41 | Повідомлення # 6
Рядовий
Репутація: 1
Позитивні відгуки можуть бути заказними ... На жаль .. sad 03693

nomencedineiДата: Вівторок, 23.08.2022, 23:31 | Повідомлення # 7
Рядовий
Теж цікаво